BURSA / YILDIRIM - Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu

Meslek Tanıtım Günleri: Müzisyenlik

Konfüçyüs der ki “Sevdiğiniz işi yaparsanız bir gün bile çalışmış sayılmazsınız.”

Sevdiğiniz işi yapmak ve o işi seçerken kariyer planlamasında doğru adımları atmak için iki bilgiye ihtiyacımız vardır. İlki kendimizle ilgili bilgiler, ikincisi ise meslekler hakkındaki edindiğimiz bilgilerdir. Kendini tanıma süreci yaşam boyu devam eden bir süreçtir ve öğrencilerimizin hayatlarının 4 yılında Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulunda geçirdikleri zamanlar da bu sürece dahildir. Öğrenciler hem kendilerini tanırken kendilerine sordukları sorular çeşitlensin hem de meslekler hakkında daha iyi bilgi sahibi olabilsinler diye düzenlenen Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Kariyer Günlerinin Ocak Ayı mesleği “Müzisyenlik” idi. Mesleğini tanıtmak için okula davet ettiğimiz Müzisyen Sayın Leman Özel’e mesleki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştığı için teşekkür ederiz.

Yayın: 25.02.2024 - Güncelleme: 25.02.2024 22:45 - Görüntülenme: 215