BURSA / YILDIRIM - Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu

Siteler Mh. Kaplıkaya Cd. 11.Sk. Yıldırım/BURSA
Vizyon
Kişilikli, sosyalve değişime açık, bilimsel düşünen, kültürel değerlerinebağlı kişiler yetiştirerek, Bursa içersinde bulunan devlet okulları içersinde beş yıl sonra tam gün eğitim ve en iyi teknik donanımla sınıf mevcutlarını 35´e indirerek Fen ve Anadolu Liselerine en çok öğrenci yerleştiren kurum olmak istiyoruz.
Misyon
Öğrencilere kişilik gelişimi sağlayan, değişen toplumihtiyaçlarına ayak uydurabilecek bilgi, beceri ve davranışı kazandıran, geleceği oluşturacak bireylerin sağlam karakterli olmaları için çaba gösteren, öğrencilerin ufkunu açan, onların sevgi, saygı, hoşgörü ve demokratik ortam içinde nitelikli bir insan olarak yetişmeleri için çalışan bir aileyiz.
Başarılar
2018-2019 Eğitim öğretim yılında 7 Fen Lisesi 1 Sosyal Bilimler Lisesi, 26 Sınavla öğrenci alan Anadolu Lisesi, 4 Sınavla öğrenci alan Anadolu İmam hatip Lisesi, 16 Sınavla öğrenci alan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 176 Yerel Anadolu Lisesi , 9 Anadolu İmam hatip Lisesi 77 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Yerel Yerleştirme) yerleşerek büyük başarı sağlamışlardır.
sabaçı grup 07:20- 13.10 öğleci grup 13.20- 19.00
doğalgaz kaloriferli
Ulaşım
Okulumuz çevresinde günün her saatinde çalışan minibüs ve otobüs hatları bulunmaktadır.
Okulumuzda servisle ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Yıldırım ilçesinin en güzel yerleşim birimlerinden birinde yer almaktadır. Etrafı sitelerle çevrili, merkezi bir konumdadır. Toplu ulaşım hatlarının kesiştiği noktada olup, şehir merkezine yaklaşık olarak 15 dakikalık uzaklıktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, İlimizin merkez ilçesinin sınırları içerisinde bulunmakta olup, il merkezine yaklaşık 10 km mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Çeşitli branşlarda başarılı çalışmalar uygulanmakta il ve Türkiye dereceleri alınmaktadır.
Proje Çalışmaları
Tübitak 4006, E Twinning, ve okul içi çeşitli projeler okulumuzda uygulanmaktadır.
Okulumuzda kardeş okul ve E twinning proje çalışmaları uygulanmaktadır.